TEL

+31 (0)6 1848 0543

Graag stellen wij ons voor

Natuurlijk kun je ook contact opnemen

Boek nú, betaal later

Met leeftijdsgenoten

Veel vertrekgarantie

Grootste aanbod

Amanda van Gameren (48) - eigenaar van Njoy Reizen

Sinds 2002 ben ik actief in het toerisme met mijn andere reisorganisatie Deniz Travel, gespecialiseerd in luxe zeilvakanties in Turkije. Omdat ik vind dat er veel te weinig reizen worden aangeboden voor de maar liefst 1,4 miljoen 50+ singles in Nederland, heb ik in 2014 besloten Njoy reizen op te richten en reizen speciaal voor deze doelgroep te organiseren.

Omdat ik zelf helemaal niet van massatoerisme houd, wil ik mijn gasten graag kennis laten maken met onbekende bestemmingen of op een bijzondere manier laten genieten van bekende toeristische plekken. Tijdens onze reizen geven wij je een unieke kans om het echte leven op de bestemming te leren kennen. Alle reizen en accommodaties zijn met de grootste zorg geselecteerd, zodat een zorgeloze en onvergetelijke vakantie gegarandeerd is.

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Zowel voor als tijdens de reis. Ik beantwoord alle vragen die wij via de website en telefonisch ontvangen persoonlijk. Hierdoor weet ik goed wat de wensen van mijn gasten zijn, waar ik vervolgens op kan inspelen bij het organiseren van (nieuwe) reizen. Daarnaast begeleid ik als gastvrouw het merendeel van de reizen, zodat ik dicht bij de gasten blijf. Bij alle overige reizen is er een door mij persoonlijk opgeleide Nederlandstalige gastvrouw of gastheer aanwezig, die net als ik uiteraard 24/7 beschikbaar is voor de groep en ervoor zorgt dat de reis soepel verloopt.

Kortom alle medewerkers binnen het Njoy reisteam en ikzelf zorgen ervoor dat je met een schat aan onvergetelijke vakantieherinneringen en nieuwe vriendschappen thuis zult komen.

Amanda van Gameren
Enable Notifications OK No thanks